INTERNET VIA SATELLIET

 

NIEUW bij tech4all:

Internet via ASTRA2Connect Ka-band.

De een goede samenwerking met Hertzinger heeft Tech4all de mogelijkheid om inernet via satelliet aan te bieden.

Hier is onlangs een uitbreiding op gekomen door het in gebruik nemen van de KA-Band

Dit bied een aantal voordelen:


Internetverbinding met hogere snelheid tegen lagere kosten
HET alternatief voor UMTS of slechte DSL verbindingen
DE oplossing voor zakelijk of thuisgebruik


Internet
Internettoegang wordt steeds belangrijker en er is steeds meer volume nodig. Tot op heden een lastige situatie voor bijvoorbeeld de woningen of bedrijven die geen goede ADSL of UMTS verbinding hebben.
Nu overal en altijd internet
Dit is nu niet meer nodig. In navolging op het Ku-band ASTRA2Connect systeem is er nu het Ka-band ASTRA2Connect systeem. Dit zorgt voor een betrouwbare breedbandverbinding met een snelheid tot 20Mbps (2Mbps up) via de ASTRA 2 (28,2° oost) satelliet. Dit unieke Hertzinger ASTRA2Connect systeem is speciaal ontwikkeld voor de particulier of zakelijke gebruiker. Sinds vele jaren heeft de fabrikant Gilat ervaring op met name zeer professionele V-Sat oplossingen. Dit heeft geresulteerd in een zeer compact systeem, ontwikkeld speciaal voor midden Europa waarbij de 61 cm schotelantenne altijd voldoende capaciteit heeft om, in combinatie met de dienst die door Hertzinger wordt aangeboden, via de ASTRA satelliet een breedband internetverbinding te garaderen. Het is zelfs mogelijk, via een special bracket en een Duo LNB, gelijktijdig TV signalen te ontvangen van de ASTRA 1 (19,2° oost) en ASTRA 3 (23,5° oost).


Internet abonnement
Er zijn diverse pakketten beschikbaar afhankelijk van het verbruik (volume) maar altijd met een snelheid tot 20Mbps. Wanneer de download wordt overschreden van het betreffende pakket kan er online extra volume worden besteld.Bellen
Met het Hertzinger ASTRA2Connect systeem kan er optioneel worden getelefoneerd. Met deze VoIP (Voice over IP) telefonie kan er zeer voordelig worden getelefoneerd waarbij geen vertragingen optreden, er is nauwelijks verschil tussen een vaste verbinding of via het Hertzinger ASTRA2Connect systeem.
VPN en Citrix
Optioneel kan het ASTRA2Connet systeem geleverd worden met een Hertzinger Optimizer waarmee VPN, Citrix en andere “in the Cloud” oplossingen volledig worden ondersteund.
Hardware en diensten

De prijs van een kompleet HERTZINGER ASTRA2Connect systeem is 430 euro.
De set bestaat uit een schotel, iLNB, modem, 20 meter coaxkabel met connectoren en een installatieaanwijzing. Meerprijs bracket voor ontvangst van ASTRA 1 en ASTRA 3 inclusief Duo LNB 39 euro.

De prijs van de abonnementen zijn:
Pakket 20/5: 29 euro voor 20Mpbs met 5 GB volume,
Pakket 20/15: 39 euro voor 20Mbps met 15 GB aan,
Pakket 20/20: 55 euro voor 20Mbps met 20 GB aan volume,
Pakket 20/50: 85 euro voor 20Mbps met 50 GB aan volume.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

 

Wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op.