Digitale televisie

Het huidige televisie aanbod in veranderd snel. Analoge tv zenders verdwijnen langzaam en digitale HD tv is steeds meer in opkomst.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bied tech4all u hierbij ondersteuning.
Tech4all is zelfs officieel UPC en Canal Digitaal dealer. Natuurlijk kunt u ook bij Tech4all voor andere providers zoals Ziggo terecht.

Onafhankelijk advies

Door het grote aanbod en de snelle ontwikkelingen in de markt wordt de aanschaf van een nieuw product er niet makkelijker op. Winkeliers en producenten maken hier handig gebruik van. Hierdoor kan het voorkomen dat u een product aanschaft dat veel te ingewikkeld voor u is of niet geheel aan uw verwachtingen voldoet. Om “goed beslagen ten ijs” te komen kan Tech4all u op basis van uw behoeften een onafhankelijk advies geven.

Multi Media installatie - Home cinema instellen

Bent u een analfabeet op het gebied van handleidingen of komt u er na bijvoorbeeld uw verhuizing achter dat u geen idee meer heeft hoe de apparatuur aangesloten / ingesteld was. Tech4all sluit graag de apparatuur voor u aan, of stelt deze voor u in. Denk bijvoorbeeld aan het overstappen naar digitale televisie en het integreren hiervan in uw bestaande installatie. Maar ook het ophangen van uw tv of het installeren van een multiroom systeem behoort tot de mogelijkheden.

Satelliet schotel plaatsen

Een satelliet schotel installatie biedt op dit moment het grootste aanbod op het gebied van radio en televisie ontvangst in de hoogste beeld en geluidskwaliteit. Dit heeft steeds meer mensen doen besluiten om op satelliet over te stappen. omdat de ontwikkelingen op satelliet gebied niet stil staan is ook hierbij vaak hulp nodig. Tevens is het zonder ervaring niet eenvoudig om een dergelijke installatie zelf te installeren. Tech4all is uw partner op het gebied van satelliet schotel installatie, aanpassing, advies of aanverwante zaken. Klik hier voor aanvullende informatie betreffende satelliet schotel installatie.

Internet via satelliet

Er zijn helaas nog vele plekken in Nederland waar het vrijwel onmogelijk is om een redelijke internetverbinding te krijgen. Vooral agrariers in afgelegen gebieden hebben met dit probleem te kampen. Internet via satelliet bied hierbij uitkomst. Tech4all is Astra2connect dealeren en geeft u graag uitleg over de mogelijkheden op dit gebied. Voor meer informatie zie de astra2connect pagina

Computer hulp

Niet iedereen kan makkelijk met een computer overweg. Een op de tien Nederlanders (1,6 miljoen) is digibeet.... ook jonge mensen kunnen problemen hebben met computers (bron RTL4)” De computer is een geweldige uitvinding alleen niet iedereen kan er even makkelijk mee omgaan. Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op met Tech4all. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het ontwerpen en bijhouden van uw website of het installeren van een draadloos netwerk.

Voorlichting

Zijn de ontwikkelingen zo hard gegaan dat u het allemaal niet meer kunt volgen maar wilt u wel graag bijblijven. Ook voorlichting, individueel of in groepsverband, behoort tot de vele mogelijkheden van Tech4all.

Vragen?

Het begrip technische hulpverlening kan zeer ruim opgevat worden. Het is dus onmogelijk om alle mogelijkheden van Tech4all in een adem te noemen. Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met Tech4all.UPC dealer

official dealer